Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα"

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αριδαίας και με όλους τους τοπικούς συλλόγους μας θα συμμετάσχουμε στο 1ο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου μας!
 
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι συγκεντρώνουμε πραγματάκια για το δικό μας σπιτάκι το οποίο θα είναι τύπου bazaar όπως κάθε χρόνο αλλά και ψυχαγωγικό με διάφορες δράσεις για το κοινό που θα προσελκύσει! Συγκεντρώνουμε λοιπόν αντικείμενα όπως αρκουδάκια, διακοσμητικά, καλαθάκια, χριστουγεννιάτικα είδη και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας τα οποία θα πουληθούν με σκοπό την περίθαλψη δύο τυφλών κουταβιών.
 
Τα είδη που θα μαζευτούν μπορείτε να τα αφήσετε στο μαγαζί του Φώτη και Μελίνας Παραστατίδη Αγίου Νικάνδρου 12 απέναντι από την εκκλησία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *