Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΨΗ: Σιντριβάνι χωρίς νερό, πόλη χωρίς στολισμό…

Τι χειμώνας τι καλοκαίρι. Για άλλη μια φορά το σιντριβάνι στην πλατεία της Αριδαίας έχει μείνει χωρίς νερό...
 
Φαίνεται λοιπόν πως πιο πολλές μέρες είναι χαλασμένο παρά εν λειτουργία. Την ίδια ώρα αποτελεί εστία μόλυνσης καθώς στο εσωτερικό του έχουν μαζευτεί σκουπίδια. Η Αριδαία λοιπόν η οποία ακόμη δεν έχει βάλει τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκατοντάδες ήταν οι τουρίστες που βρέθηκαν στο κέντρο για βόλτα. Μια πόλη όμως χωρίς στολίδια τι μήνυμα εκπέμπει; 
 
Η δημοτική αρχή κατά το παρελθόν έχει εκφραστεί θετικά για τον τουρισμό. Πως όμως θα τον υποδεχθεί τα Χριστούγεννα; Χωρίς στολισμό; Χωρίς καθαριότητα; Χωρίς να λειτουργεί στο σιντριβάνι. Γνωρίζουμε πολύ καλά την επιθυμία του Δημάρχου να φωτογραφίζεται όπου βρίσκεται νομίζοντας ότι θα μετατρέψει σε είδηση ακόμη και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια. Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο ο κος Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του να επιμεληθούν τον στολισμό της πόλης και να λειτουργήσουν το σιντριβάνι έτσι ώστε επιτέλους και μέσα σε αυτή την μιζέρια, οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες της καρατζόβας να αλλάξουν λίγο την διάθεση τους. 
 
Όσο για την πρωτοβουλία για το Χριστουγεννιάτικο χωριό, ίσως να είναι θετική και το αποτέλεσμα θα το κρίνουμε αφού πρώτα δούμε την λειτουργία του. 
 
 
 
ΠΗΓΗ: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *