Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Μεταγραφή - βόμβα: Ο Ηλίας Βερβελές από τη Δόξα Μελισσίου στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ!

Το 2016 φέρνει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ΗΛΙΑ ΒΕΡΒΕΛΕ, της πρωτοπόρου ΔΟΞΑΣ Μελισσίου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει στην γερμανική πόλη την 8ην Ιανουαρίου 2016 και στις 10 του ιδίου μηνός, θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις με την Μπορούσια Μενχεγκλάνμπαχ.


Ο Ηλίας Βερβελές, του Ιωάννη και της Γιαννούλας, γεννήθηκε στα Γιαννιτσά πριν 18 χρόνια. Αποφοίτησε από το Δημοτικό Σχολείο Μελισσίου και φέτος αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών. Από ηλικία 7 ετών ήταν αθλητής-ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών της Αναγέννησης, ιδιαίτερα χαρισματικός και ταλαντούχος. Μάλιστα εκλήθη κι αγωνίσθηκε στη Μικτή Πέλλας. Για ταλαντούχο νέο πριν δύο χρόνια έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον ο Ρότσα, υπεύθυνος Ακαδημιών και ταλέντων του Παναθηναϊκού.


Αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Γ΄ Εθνική, στη ΔΟΞΑ Μελισσίου στην Α1 και Α΄κατηγορία.Τελικά, μόλις χθες ήρθε η πρόταση ενδιαφέροντος από την Μπορούσια του Μενχεγκλάντμπαχ, για τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ του Μελισσίου, ύψους 192 εκ, με αριστερό και δεξί πόδι, άριστο κεφαλοσφαιριστή
και εξαιρετικό χαρακτήρα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο, π Προπονητής και οι συμπαίκτες του, του εύχονται ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, στη νέα του προσπάθεια.




πηγη: matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *