Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Βαριές εκφράσεις για τον Τόμσεν και την Μαρία Τερέζα της Αλμωπίας

Μπορεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας να αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις όπως Τόμσεν της Αλμωπίας και Μαρία Τερέζα.


Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε το ίδια βράδυ να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι όπου είχε οργανώσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο χωριό Λουτράκι. Ο λόγος για τους Γιώργο Τσιμτσιρίδη αντιδήμαρχο Οικονομικών και τον Δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου. Νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση ο κος Χουρσόγλου με αφορμή τις αυξήσεις 100% στην άδρευση των αγροτών, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του αντιδημάρχου Οικονομικών χαρακτηρίζοντας τον Τόμσεν της Αλμωπίας.

Σαφώς και η αναφορά του είχε να κάνει με τον περιβόητο πάλαι ποτέ εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα που ζητούσε επονείδιστα μέτρα από τον Ελληνικό Λαό. Η απάντηση του αντιδημάρχου στο ίδιο τέμπο χαρακτηρίζοντας τον κο Χουρσόγλου ως Μαρία Τερέζα μάλλον ειρωνευόμενος και αυτός. Δεν γνωρίζουμε αν οι δυο άνδρες θεωρούν αυτούς του χαρακτηρισμούς ως θετικούς αλλά εμείς τους θεωρούμε αρνητικούς και ειρωνικούς.

Τα παραπάνω δεν τους εμπόδισαν να συμβιώσουν στο ίδιο τραπέζι μετά τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου σε ταβέρνα στο Λουτράκι Αριδαίας. Το ερώτημα μας σαφώς και είναι αν αυτές οι αναφορές στο Δημοτικό συμβούλιο ήταν πραγματικοί η έγιναν για το Θεαθήναι. Δηλαδή πως μπορούν πριν λίγες ώρες να είναι στα μαχαίρια και ύστερα σε πιο κλειστό μέρος να συμβιώνουν. Ίσως η απάντηση να δοθεί στους αναγνώστες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η αναφορά μας γίνεται διότι τυγχάνει να εκτιμούμε και να σεβόμαστε ως προσωπικότητες και τους δυο πολιτικούς μας και μας φαίνεται ιδιαίτερα παράξενες οι παραπάνω εκτιμήσεις. Ο καιρός θα δείξει λοιπόν τι θα γίνει…



από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *