Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εξαιρετική κίνηση του Σάκη Καρπά από τους Unboxholics. "Βοηθήστε με να βοηθήσω παιδιά που έχουν ανάγκη"

Βοηθήστε με να βοηθήσω παιδιά που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας. Έστω και €1 είναι αρκετό για να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό. 


Το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας είναι έτοιμο για ένα σπουδαίο και χρήσιμο βήμα, το οποίο θα εξασφαλίσει στα παιδιά με κινητικά και νοητικά προβλήματα, ένα καλύτερο μέλλον. Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ και ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είμαστε nerds, internet trolls και ακοινώνητοι, αναίσθητοι νέοι. Μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερα και ομορφότερα πράγματα. Θέλω τη συμπαράστασή σας σε αυτό.

Στήριξη μέσω PayPal.

https://imraising.tv/u/unboxholics

Τραπεζικός Λογαριασμός Eurobank

0026.0292.91.0100702294

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.






Το ialmopia.gr συγχαίρει τον Σάκη για τη συγκινητική πρωτοβουλία του, βοηθώντας παράλληλα ελάχιστα την προσπάθεια αυτή με την δημοσιοποίηση του θέματος.

  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *