Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας - Βοήθεια στο Σπίτι: 10.702,54 ευρώ από τους κουμπαράδες αγάπης για την μικρή Ειρήνη!

Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες αγάπης για την μικρή Ειρήνη ολοκλήρωσαν και πάλι το έργο για το οποίο τοποθετήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. 
 
Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη όταν βλέπουμε τον κόσμο της περιοχής μας να ανταποκρίνεται με τόση γενναιοδωρία στο κάλεσμα μας, μια εποχή που η χώρα μας περνάει πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες. Για το λόγο αυτό και η δράση ξεκίνησε δειλά με την σκέψη ότι όλοι μας περνάμε δύσκολα και θα τοποθετούσαμε λίγους κουμπαράδες, αλλά όλο και περισσότερα καταστήματα ζητούσαν να μας βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο και έτσι τοποθετήθηκαν συνολικά σε 84 σημεία στη περιοχή μας. Η ανταπόκριση λοιπόν ήταν μεγάλη και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την τιμή που μας έκαναν να στηρίξουν τη προσπάθεια μας. Όμως το μεγαλύτερο και το θερμότερο ευχαριστώ είναι για τον κόσμο που στήριξε αυτή τη μεγάλη χειρονομία που πηγάζει από τη ψυχή μας με απεριόριστη αγάπη κάθε φορά και καταφέραμε να μαζέψουμε το ποσό των 10.702,54€, το οποίο καταμετρήθηκε από όλους τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσία και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας. Ποσό το οποίο είναι μακράν πέραν των προσδοκιών μας και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους για όλους εσάς που οι περισσότεροι με το υστέρημα σας βοηθήσατε σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Το ποσό αυτό θα βρίσκεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα είναι μόνο για τις ανάγκες της μικρής Ειρήνης. Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί ένα μικρό μέρος των χρημάτων σε ένα ακόμα παιδάκι από την περιοχή μας, λόγω σοβαρής και επείγουσας ανάγκης υγείας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους σας από τα βάθη της ψυχής μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια σας πιάνει πραγματικά τόπο.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήθελε ο καθένας για την διαδικασία που ακολουθείτο, ή για τα παιδιά τα οποία θα βοηθηθούν, η κάποιο κατάστημα θέλει να μάθει το ποσό που μάζεψε ξεχωριστά υπάρχει αρχείο και μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α στο τηλ. 2384024772 ή τα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας στο τηλ. 2384022170.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *