Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Βόλλεϋ: Πρωταθλητής ο Ίκαρος Έδεσσας στην κατηγορία των παίδων 2015-2016






Μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας στο βόλλεϋ αφού άξια στέφθηκε ο μεγάλος πρωταθλητής 2015-2016 στην κατηγορία Παίδων καθώς σε όλους τους αγώνες που έδωσε δεν είχε καμία ήττα.




Την Κυριακή 24-1-2016 στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Έδεσσας, με αντίπαλο την ομάδα ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ Γ.Ε. αναμετρήθηκαν οι δύο τοπικές ομάδες οι οποίες προσφέρανε ένα όμορφο αγωνιστικό θέαμα. Μεγάλος νικητής ο ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας με 3-0 και με διαφορά στα σετ (αναλυτικά 25-14 25-16 και 25-16) Έτσι έκλεισε ο δεύτερος γύρος πρωταθλήματος των Παίδων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Ανάλογη νικηφόρα συνέχεια ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχει, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην συμμετοχή του στις 16 ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που την ημερομηνία και την πόλη όπου θα διεξαχθεί θα καθορίσει η ΕΣΠΕΜ.




Οι πρωταθλητές νικητές αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα με προπονητή τον Νίκο Ρέτζιο είναι οι :




Γάτσης Σωκράτης, Πριβαρτιτσιάνης Δημήτρης, Πόπτσης Λάζαρος, Κυβελίδης Κων/νος, Αντώνογλου Γιάννης, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Πασχάλης Σάββας, Περτσεμλής Βαγγέλης, Γιαννούσης Δημήτρης, Τικβίνας Δημήτρης και Σταλίκας Φίλιππος.


















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *