Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη εκπροσώπων του Λαογραφικού Ομίλου «Οι Άλμωπες» στον Δήμαρχο Αλμωπίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Λαογραφικού Ομίλου «Οι Άλμωπες» στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έπεσαν στο τραπέζι πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο για την πλούσια πολιτιστική του δράση και τόνισε ότι αποτελεί τιμή για τον Δήμο μας που υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση για προσφορά στην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο «Δασάκι», η επισκευή του οποίου έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο και θα ξεκινήσει άμεσα, ώστε να δοθεί και πάλι προς χρήση το Καλοκαίρι και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα δρώμενα της Αλμωπίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *