Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Π.Α.Ο.Κ. Αλμωπίας - Α.Ο.Κ. Γουμένισσας 41-65 [BINTEO]

Ήσυχα κύλησε ο αγώνας στο κλειστό της Αριδαίας στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε τον τοπικό Π.Α.Ο.Κ. με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει την ομάδα μας ως μεγάλη νικήτρια!


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"










 
Η Γουμένισσα μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φαίνεται από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου(13-15).Η συνέχεια άνηκε δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους που αύξησαν την διαφορά στους 11 πόντους(23-34)

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουμένισσα με εξαιρετική άμυνα περιόρισε τους γηπεδούχους σε 9 πόντους ανά δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η τελική διαφορά να φτάσει στους 24 πόντους(41-65).

Δεκάλεπτα:13-15,23-34,32-48,41-65

Διαιτητές: Ντόγκας,Χατζηχαρίσης

Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ(Παμπουχίδης):Μπέλτσης 21,Τζάκος 3,Τάτσης Δ. 2,Γιάκος 19,Τζιτζίδης 4,Σανίδας 2,Γέγας 10,Κουσιδώνης 4,Γερακάρτσης

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα μας αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ. Επιπλέον,το πρωτάθλημα διακόπτεται για δυο εβδομάδες και ο Α.Ο.Κ. θα δουλέψει επάνω στις ατέλειες του.Επόμενο ραντεβού στις 30/1,όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Κολινδρό σε εκτός έδρας αγώνα.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *