Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΡΕΦΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Δηλητηριάζουν δεσποζόμενα σκυλιά!

ΓΑΡΕΦΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Δηλητηριάζουν δεσποζόμενα σκυλιά συνεχόμενα αυτές τις μέρες!



Στο χωριό του Δημάρχου μας ο οποίος με την ομάδα του κάνει το καλύτερο δυνατό για τα τετράποδα αδέσποτα της περιοχής μας. Το κάνουν και το κάνουν επιλεκτικά διότι τα αδέσποτα του χωριού είναι σώα (ακόμα). Επίσης φόλες έριξαν και στην περιοχή της παλιάς εφορίας στην Αριδαία την προηγούμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν δύο ακόμη σκυλιά. Γιατί και ρωτούμε ξανά γιατί; Δεν έχετε συνείδηση; Πρώτη μέρα του χρόνου μοιράζετε τον θάνατο γιατί; Υποτίθεται πως είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι...όσο μπορούμε να τους ονομάσουμε ανθρώπους αυτούς.......

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *