Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κλοπή εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας στο Μαυροβούνι

Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλάπηκε πρόσφατα από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας που βρίσκονται στο λόφο Μαυροβουνίου δημιουργώντας προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτικών τηλεπικοινωνιακών αναγκών (διαδίκτυο – αγροτικά ιατρεία) των Τοπικών Κοινοτήτων. 
 
 
Ταυτόχρονα με την κλοπή προκλήθηκαν καταστροφές και υλικές ζημίες. Το γεγονός έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας για τα περαιτέρω και παράλληλα ξεκίνησε η καταγραφή των κλοπιμαίων και των ζημιών.

Πρέπει να επισημανθεί και να προσεχθεί ότι, πέρα από τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και το κόστος της αποκατάστασης, υφίσταται θανάσιμος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας απ΄όσους παραβιάζουν το χώρο και δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις προειδοποιητικές πινακίδες.

Ο Δήμος Σκύδρας εργάζεται για την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας και της ασφάλειας των εγκαταστάσεων που μπορεί να κρατήσει λίγες ημέρες και ζητά την κατανόηση των κατοίκων του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *