Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου: "Για άλλη μια φορά το χωριό μας έγινε πόλος έλξης επισκεπτών χάρη στο όνομα του μεγάλου μας λογοτέχνη"

Για άλλη μια φορά το χωριό μας έγινε πόλος έλξης επισκεπτών χάρη στο όνομα του μεγάλου μας λογοτέχνη. 
 
 
Η αγάπη τους για το έργο του Μενέλαου Λουντέμη, καθώς και η δίψα τους να γνωρίσουν την παραμικρή λεπτομέρεια για τον τόπο που έζησε ο πολυαγαπημένος τους δημιουργός, οδήγησε ένα λεωφορείο εκδρομέων από το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης στα γραφεία του συλλόγου μας προς αναζήτηση πληροφοριών. Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του συλλόγου υποδέχτηκε τους επισκέπτες που πραγματικά δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία τους στο μέρος που έζησε ο συγγραφέας με του οποίου τα έργα μεγάλωσαν, ψυχαγωγήθηκαν, γαλουχήθηκαν. 
 
Η δραστήρια ομάδα μας φρόντισε άμεσα να φιλοξενήσει το πλήθος στα γραφεία μας όπου το ενημέρωσε ενδελεχώς για τη ζωή και το έργο του Λουντέμη, ενώ ταυτόχρονα το γλυκό κρασί που προσφέρθηκε ως κέρασμα συνόδευσε με τον καλύτερο τρόπο τον διάλογο που καλλιεργήθηκε. Στην συνέχεια, οι εκδρομείς ξεναγήθηκαν στο μνημείο που έχει ανεγερθεί προς τιμήν του Μενέλαου Λουντέμη και βρίσκεται στην είσοδο του χωριού μας, καθώς επίσης και στον χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Εξαπλατάνου που φέρει το όνομα του λογοτέχνη. 
 
Οι ειλικρινείς ευχαριστίες σύσσωμων των επισκεπτών για τον τρόπο υποδοχής, ενημέρωσης και ξενάγησης τους, αποτελούν για όλους εμάς το ισχυρότερο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά την δράση μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!
 
 
Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *