Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μπλόκο των αγροτών στην κυβέρνηση - «Κόβουν στα δύο» την Ελλάδα

Στα μπλόκα δίνει ραντεβού η Επιτροπή Αγροτών - Κτηνοτρόφων - Αλιέων, μετά το ναυάγιο της συνάντησης των εκπροσώπων της Συντονιστικής με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κατρούγκαλος εξήγησε κρίσιμα σημεία του προσχεδίου του Ασφαλιστικού, ενώ άκουσε και τις θέσεις της Επιτροπής σχετικά με τις διατάξεις που προωθούνται.

Τα επιχειρήματα του υπουργού δεν έπεισαν τους αγρότες, οι οποίοι προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις.

«Υπάρχει σχέδιο καταστροφής μας και η απάντηση θα δοθεί στα μπλόκα. Δεν σκοτώνουμε την αγελάδα που μας τρέφει», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής μετά τη συνάντηση.

Oι αγρότες έχουν διαμηνύσει ότι θα κλείσουν από τις 12:00 έως τις 14:00 εθνικές οδούς, δρόμους και τελωνεία, όπου υπάρχουν μπλόκα!

Μπροστά σε αυτή την πίεση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σήμερα στις 11:30 θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Πού στήνουν τα μπλόκα οι αγρότες - Δείτε τον χάρτη
16177127.20160121
www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *