Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Εγκατάσταση Εργαστηρίου Κομμωτικής του ΙΕΚ Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που βοήθησαν στην εγκατάσταση του Εργαστηρίου Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Οι φίλοι μα πάνω από όλα καλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί Δημητρίου Δημήτρης – Υποδιευθυντής Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας και Τσακαλίδης Λευτέρης προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν στην δημιουργία και εγκατάσταση του Εργαστηρίου Κομμωτικής του ΙΕΚ Αριδαίας.

Συντόνισαν και επέβλεψαν όλες τις απαραίτητες εργασίες (μηχανολογικές και θερμοϋδραυλικές υποδομές) για την εγκατάσταση του απαραίτητου εργαστηριακού εξοπλισμού και κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσουν μια απλή αίθουσα διδασκαλίας σε άρτια οργανωμένο Εργαστήριο Κομμωτικής.

Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί σε αυτή την εποχή με τα σχεδόν ανύπαρκτα οικονομικά μέσα «έβαλαν πλάτη» και με ελάχιστο κόστος αλλά σπάνια προθυμία, δημιουργήθηκε ο χώρος που φιλοξενεί το Τμήμα Κομμωτικής Τέχνης και 25 σπουδάστριες του ΙΕΚ μας.

Για τους μαθητές ένα πολύ μεγάλο μπράβο και μια αναγνώριση ότι αν σε αυτή την ηλικία μπορούν να καταφέρνουν αυτά, σε λίγα χρόνια δε θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα επαγγελματικής αποκατάστασης και αυτό το οφείλουν τόσο στις οικογένειές τους όσο και στους καθηγητές τους.

Πρόκειται για μαθητές από :

Την Γ΄Τάξη Θερμοϋδραυλικών

1. Ζέρζης Χρήστος

2. Λεπίτκας Χρήστος

Την Γ΄τάξη Οχημάτων

1. Ρίζος Κωνσταντίνος

Την Β΄Τάξη Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Κατασκευών

1. Ευσταθίου Ευστάθιος

Την Α΄Τάξη Μηχανολογικού Τομέα

1. Μπούραλης Θεοδόσιος

2. Μποζίνης Πέτρος

3. Παπαδόπουλος Κυριάκος

Για εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, που έχουμε άμεση σχέση με τα Τεχνικά Επαγγέλματα, αποτελεί σταθερή επιδίωξη αλλά και μόνιμη στόχευση η σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Με αυτό το παράδειγμα αποδεικνύεται περίτρανα ότι το μέλλον των Τεχνικών Επαγγελμάτων μπορεί και πρέπει να είναι ευοίωνο αρκεί να αποφασίσουμε να ενεργοποιήσουμε τις αστείρευτες δυνατότητες του μαθητικού δυναμικού μέσα σε συνθήκες πραγματικής εργασίας.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *