Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ 3-1 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μέτρια εμφάνιση αλλά αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα ο Μακεδονικός Έδεσσας κέρδισε τον Φίλιππο Φλαμουριάς και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ και των 3 γκολ ήταν ο νεοαποκτηθείς Γιώργη.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ για τον Μακεδονικό μόλις στο 9' με τον Γιώργη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Ρέτζια. Στο 29' η Φλαμουριά απείλησε με τον Τότλη αλλά ο Γιόντης δήλωσε παρών. Στο 37' ο Ρέτζιας άλλαξε πλευρά στον Βαρτέσκα και αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45' ο Φανόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ μέσα από την περιοχή που τελικά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ότι δεν κατάφερε ο Φανόπουλος το κατάφερε ο Κεσκινίδης Χ. με προβολή μετά από φάουλ του Μπουρδάνη. Στην επόμενη φάση ο Μακεδονικός ξαναπήρε κεφάλι και πάλι με τον Γιώργη με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από πάσα του Τζηκόπουλου. Στο 79' ο Φανόπουλος σε τετ-ατετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιώργη έγραψε το τελικό 3-1 με σουτ εκτός περιοχής ενώ προηγήθηκε πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ αυτού και των Ρέτζια-Τζηκόπουλου. Οι βυσσινί πλέον βρίσκονται στην 3η προνομιούχο θέση και αν καταφέρουν να πάρουν τα δύο τελευταία ματς με Γραμματικό (εκτός) και Περίκλεια (εντός) θα διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνα μπαράζ.

Η διαιτησία των Βαμβακά Κ.-Κουκούλη Σ.-Σιώνη Μ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης (60' Κιουρτζίδης Β.), Γάτσης, Πέτκος, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας (81' Ράικος), Τζηκόπουλος.
Φίλιππος Φλαμουριάς: Τσούτσας, Σωτήρτσης, Τελιανίδης, Αλεξιάδης, Κεσκινίδης Σ., Γώγος, Φανόπουλος, Κίτσος, Τότλης, Κεσκινίδης Χ., Μπουρδάνης.


Το βίντεο είναι από το edessanews.gr το οποίο ευχαριστούμε για την κάλυψη του αγώνα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *