Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση στη Νίκη Καλής από Χαρά Ματεντζογλου

Δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια ν ασχοληθω με τις μικροπρεπειες που διαβασα απο την Διοικηση της Νικης Καλης.Αλλα για να γνωριζει ο κοσμος και τις δυο πλευρες καταρχην να συστηθω σε ανθρωπους που μαλλον εχουν ξεχασει την ιδιοτητα του η μαλλον θελουν να νομιζουν οτι εχουν ξεχασει. 
 
Απευθυνομενοι και προσωπικα στον Ντισσιο Χρηστο που φετος ξαναθυμηθηκε οτι υπαρχει η ομαδα της Καλης αφου στα χρονια τα προηγουμενα δεν πατουσε καν στο γηεπδο παρα μονο πριν μια 10 ετια που ειχε διετελεσει και παλι προεδρος.Η λαμπρη πορεια μου στην αθλητικογραφια ξεκινησε πριν 23 χρονια απο την εφημεριδα ΠΡΩΙΝΗ της Εδεσσας οταν εκανα το ρεπορταζ για την ομαδα του χωριου μου του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ. Στην συνεχεια οταν ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ αγωνιζοταν στην Δ εθνικη αρθρογραφουσα για τις μεγαλυτερες σε κυκλοφορια εφημεριδες της Βορειου Ελλαδος ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, και της Αθηνας την SPORT DAY στην συνεχεια για τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ κια μεχρι και σημερα στην METROSPORT.Σε τοπικο επιπεδο στην μοναδικη αθλητικη εφημεριδα του Νομου μας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και στην συνεχεια στον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ και στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ της ΑΛΜΩΠΙΑΣ και στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.Με την αναπτυξη της τεχνολογιας συνεργαζομαι με τα μεγαλυτερα sites της περιοχης και οχι μονο. Ενω παραλληλα ειμαι και συνεργατης με τον κορυφαιο δημοσιογραφο Γιαννη Μαυροπουλο και στην εκπομπη ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στην tv οπου ενημερωνω για τα δρωμενα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Και αφου συστηθηκα εγω η ''δηθεν αθλητικογραφος'' οπως με αποκαλεσε ο εν λογω ''κυριος'' που δεν του αρμοζει αυτη η λεξη . Εχω μια απορια αν τον ενοχλουν τοσο τα τακουνια που φοραω στο γηπεδο και δινει βαση σε αυτα και οχι στο οτι διαφημιζω το ποδοσφαιρο της ΠΕΛΛΑΣ με την δουλεια μου και μαλιστα χωρις συμφεροντα απο κανεναν οπως κατηγορηθηκα και γι αυτο.
Γιατι μπορει να φοραω φουστα και μαλιστα πολυ κοντη αλλα εχω πολυ περισσοτερα ......απο καποιους αρσενικους που οταν δεν γινονται τα πραγματα οπως τα εχουν κανονισμενα τοτε βρισκουν διακιολογιες για να ριξουν τις βολες τους.
Και να μας απαντησε παρακαλω η ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ σε κατι που δεν ειπε κανενας γιατι τελευταια στιγμη αλλαξε ο ορισμος του διαιτητη και ενω αρχικα ειχε οριστει ο Καρατζας στην συνεχεια αντικατασταθηκε με τον Καρυπιδη???
Και οσο για τις προτιμησεις μου στις ομαδες που αναφερετε δεν εχετε αδικο γιατι ειναι τιμη μου να ανηκω στο ΔΣ της ΔΟΞΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ γιατι ειναι απο τα καθαροτερα και υγιεστερ σωματεια του Νομου με εναν πολυ αξιολογο προεδρο χαμηλων τονων που εχει φερει την ομαδα στην 1η θεση με την αξια του και οχι με την ''βοηθεια'' υπευθυνων της ΕΠΣ.
. Τους παικτες της Νικης Καληςε τους εκτιμω αφανταστα αλλα οταν ακουσα να αρνουνται να βγουνε φωτογραφια πριν τον αγωνα λεγοντας ''ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ'' δεν μπορουσα καν να αναφερθω στην ομαδα που ηρθε με τοσο υπεροπτικο αερα σιγουρη για την νικη της.
Κι εγω δεν θα σταθω στους ''επ[ισημους'' που βρεθηκαν στην κερκιδα αλλα στον απλο φιλαθλο κοσμο και στους παραγοντες των ομαδων που δινουν την ψυχη τους για τα σωματεια τους και ειδαν την αδικια και την εριστικη διαιτησια του αγωνα. που εχοντας μιλησει με πολλους απ αυτους ειμαι σιγουρη για ολα αυτα που εγραψα.θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη πραγματα αλλα δεν θελω να γινω ουτε ρομαντικη ουτε κουραστικη. ο κοσμος ξυπνησε πανντως και πηρε χαμαπαρι τα παιχνιδια που παιζονται εις βαρος τους

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η ''ΔΗΘΕΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ''
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *