Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

1,68 εκ. ευρώ επιβαρύνονται οι Δημότες ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. Έδεσσας

Με το συνολικό ποσό του ενός εκατομμυρίου εξακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ περίπου επιβαρύνονται οι Δημότες της Έδεσσας ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να μεταβιβαστούν τα χρέη της Τουριστικής Α.Ε. που αντιστοιχούν σε εφορεία και ΙΚΑ. Πρόκειται για το 98% του συνολικού ποσού. Το άλλο 2% που αντιστοιχεί περίπου σε 30.000 ευρώ θα πρέπει να το πληρώσουν οι 19 εργαζόμενοι που είναι μέτοχοι. 
 
Ο κος Γιάννου τόνισε ότι κάθε μήνα θα πληρώνονται γύρω στα 17 χιλιάδες ευρώ και ότι μόλις δοθεί σε ιδιώτη τότε θα υπάρχει και κέρδος προεξοφλώντας ότι το ενοίκιο θα είναι μεγαλύτερο ανά μήνα. Βεβαίως υπάρχουν οι οφειλές προς τους εργαζομένους και τους προμηθευτές χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ούτε το ύψος αλλά και ούτε πως θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα. Ο κος Γιάννου ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την ομόφωνη απόφαση τονίζοντας ότι έδειξαν πολιτικό ρεαλισμό και ότι έκαναν την υπέρβαση. Δεσμεύτηκε ότι δεν θα εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα και δήλωσε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα. 


απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *