Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Νέο ποίημα από τον χαρισματικό ποιητή και συντοπίτη μας Τσαβδάρη Ευάγγελο

Νέο ποίημα από τον χαρισματικό ποιητή και συντοπίτη μας Τσαβδάρη Ευάγγελο για την στήλη του στο ialmopia.gr!

 

Αλίμονο, Όλα τούτα, είναι μοιραίο να τα θάψω στο πιο ακραίο αλίμονο. Τότε που μια γυναίκα ξεχνά, τον πρώτο της έρωτα, δεν ξεχνά, εκείνον που την έμαθε να σκέφτεται

Αντί ποιήματος μία στιγμή εκστατική 

Αλίμονο, πως τόλμησα να χαράξω αυτές τις γραμμές αγεωγράφητα χωρίς λιμάνι και σκοπό έτσι στα αλλιώτικα, την ώρα που γεύεται Τα λιμάνια των γυναικών ο άνεμος, εγώ μιλώ μόνο για σένα!
Μέσα στα στήθια σου, φτερουγίζουν υγρές αδημονίες σαν πυρετός πώς να συνεχίσω; το σώμα συντρίβει η φλόγα δίνει σχήμα στην υπογραφή σου.

Μέσα από σένα, έμαθα τους μικρούς σου φθόγγους αυτούς που συλλαβίζω σκόρπια, ήρθε η ώρα να γράψω στίχους επάνω στο κορμί σου στίχους με ανώφελη φωτιά, ιριδισμένους.
Τούτη η φωτιά λες κα το ' χει πεπρωμένο να καίει τα συντρίμμια μου. Αλίμονο, αμήν και αμάν ακούγεται στο διάβα σου.

Τσαβδάρης Ευάγγελος

ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *