Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αναγνώριση ή αγανάκτηση; Της Χαράς Ματεντζόγλου

Δυστυχως για μια ακομη φορα ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ''καταγγειλω'' το περιστατικο που περιμενα οτι θα αντιμετωπιζα μετα την ''προειδοποιηση ''που ελαβα απο τον αρχιδιαιτητη του ΣΔ Πελλας οτι πρεπει να επιδεικνυουμε την ταυτοτητα των ΜΜΕ τα οποια αντιπροσωπευουμε για να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας εντος αγωνιστικου χωρου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Στο παιχνιδι της Κυριακης που παρακολουθησα στο γηπεδο του Παλαιφυτου το οποιο σημειωτεον ειναι και το χωριο μου κιαμαλιστα απο την ομαδα του ΑΡΗ Παλαιφυτου ξεκινησα να αθλητικογραφω μου ζητηθηκε η ταυτοτητα απο τον διαιτητη του αγωνα για να κανω το ρεπορταζ του αγωνα.,μετα απο εντολες ανωθεν. Το γεγονος οτι το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο πασχει σε πολλα σημεια και ακομη και στο ρεπορταζ που αν δεν υπηρχαμε 4-5 ατομα που ασχολουμαστε και εγω ειδικα που το κανω αφιλοκερδως ,την ιδια ωρα μαλιστα που καποιοι βγαζουν το μεροκαματο τους σαν παρατηρητες αγωνων και διαιτησιας το οποιο βγαινει απο τις τσεπες των παραγοντων,δεν απασχολει κανεναν?? Για αρκετα χρονια ημουν γνωστη και δεν χρειαζοταν ουτε ταυτοτητα ουτε κατι αλλο για να την εισοδο μου στα γηπεδα και ξαφνικα επειδη εκανα κριτικη για γεγονοτα που ειδε ολος ο κοσμος εγινα η ΑΓΝΩΣΤΗ που απο το πουθενα εμφανιστηκα στα γηπεδα; 

Οποιος δεν αντεχει την κριτικη και θελει να χειραγωγει την ενημερωση του φιλαθλου κοσμου να παει στο σπιτι του καλυτερα. Και κλεινοντας κυριοι της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να ρωτησω για μια Ακομη φορα με ποια ιδιοτητα ο προεδρος της πειθαρχικης επιτροπης ΠΕΛΛΑΣ καθεται στον παγκο της ομαδος του χωριου του (το πιο ευκολο ειναι να αποδειχτει με μια φωτο του που συνοδευει την αποστολη και καθεται στον παγκο)και γιατι το επιτρεπουν αυτο οι διαιτητες αφου θελετε ολα να τα κανετε κατα γραμμα οπως εχουν οι κανονισμοι???αυτο ειναι νομιμο??αποδεκτο??Ως εδω και μη παρεκει..το ποδοσφαιρο της Πελλας δεν αξιζει να ειναι στον πατο επειδη το θελουν καποιοι για να ικανοποιησουν τις προσωπικες τους φιλοδοξιες και μονο αυτες.
Με εκτιμηση για το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *