Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τι Έμαθα Βλέποντας το Νέο Trailer του «Game of Thrones»

Δύο πράγματα είναι δεδομένα για το Game of Thrones: 1. Από το 2011, όταν και εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, θεωρείται το απόλυτο κόλλημα και 2. Η προηγούμενη σεζόν ήταν προβληματική. Για το πρώτο δεδομένο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς στην περίπτωση του GoT τα (τηλεοπτικά) νούμερα λένε την αλήθεια. Το δεύτερο δεδομένο έπρεπε να το περιμένουμε, αν βλέπαμε λίγο μπροστά. Ναι, οι David Benioff και D. B. Weiss, κάνουν ωραία δουλίτσα, αλλά κόψε-ράψε από τα βιβλία του George R.R. Martin και σφάζε κόσμο με το τσουβάλι, ήταν κάπου αναμενόμενο ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα σκάλωνε το όλο θέμα. Κάπου δεν θα τσούλαγε.

Αλλά όπως φαίνεται, η νέα σεζόν έρχεται να σώσει την κατάσταση. Το ξέρουμε πλέον όλοι, ότι ο συγγραφέας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το 6o βιβλίο του, άρα όπως καταλαβαίνουμε Benioff, Weiss και Martin θα συνεργαστούν πιο στενά και θα κάνουν ότι τους κατέβει.



Και επειδή GoT είναι αυτό, το αποτέλεσμα αναμένεται να περιέχει πολλές σκηνές με πολέμους, σεx και τρέλα. Με λίγα λόγια αίμα και σπέρμα, σε μια πιο επική μορφή. Κάτι που φαίνεται και από το νέο trailer που έκανε την εμφάνισή του στις 8 Μαρτίου και με το που το βλέπεις είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Να μερικά πράγματα που μάθαμε βλέποντας το βίντεο και θα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν στις 24 Απριλίου.




Η Arya Stark έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Και ελπίζουμε ότι θα είναι αυτή που θα κρατήσει ψηλά τη σημαία του οίκου των Stark.




H Daenerys Targaryen (γυρνάει κι αν την φωνάξεις Khaleesi) επιτέλους ξεκαβάλησε το καλάμι της. Αλλά μάλλον το ξεκαβάλησε πάρα πολύ, γιατί αν κρίνουμε από το trailer η φάση είναι «αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι».




Το μάτι του Ramsay Bolton μέρα με τη μέρα, σεζόν με τη σεζόν, γυαλίζει όλο και περισσότερο. Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει πλέον.




Ουπς, κάτσε. Ίσως και να ξέρουμε που φτάνει η τρέλα του!




Η Cersei Lannister είναι καvλα και με κοντό μαλλί (μην σου πω ότι της ταιριάζει περισσότερο).




Btw αυτά τα αδέρφια Lannister δεν βάζουν μυαλό. Τι χέρια τους κόβουν, τι φυλακές τους πετάνε, αυτοί εκεί, στην αιμομιξία. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.




Και μάλλον η φωτιά θα έρθει από αυτόν τον δράκο.




Ο Jorah Mormont είναι τόσο ερωτευμένος με την Daenerys Targaryen (γυρνάει κι αν την φωνάξεις Khaleesi), που τον λυπάσαι μετά από κάποια στιγμή. Θέλεις να τον χτυπήσεις στην πλατούλα και να τον κεράσεις ένα ποτάκι, για να ξεχάσει τα προβλήματά του.





Θα δούμε λεσβιακό σεχάκι (που δεν λες ότι μας είχε λείψει στο GoT).





Οι Wights θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.





Η Melisandre κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Ουχί μαγικά, αλλά βγάζει (και σε αυτή τη σεζόν) τα ρούχα της.
Και η μεγάλη απορία:

Τι σκατά συμβαίνει με τον Jon Snow και τον Tyrion Lannister; Τι σκατά;




vice.com/gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *