Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ήττα στις λεπτομέρειες στον τρίτο αγώνα των κορασίδων του Πανεδεσσαϊκού από τους Πάνθηρες Καβάλας με 41-49

Τα έδωσαν όλα οι αθλήτριες του Πανεδεσσαϊκού προκειμένου να κατακτήσουν το τρίτο σερί ροζ φύλλο στον αγώνα τους με τους ισχυρούς Πάνθηρες Καβάλας, με αρνητικό αποτέλεσμα υστερώντας στο αμυντικό ριμπάουντ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η αντίπαλη ομάδα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τριάντα οκτώ λεπτά με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς, με τις αθλήτριες της ομάδας της Καβάλας να είναι ψυχραιμότερες στο τέλος και να «κλέβουν» στην κυριολεξία την πολύτιμη νίκη με 41-49. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά, παρά την καλή επιθετική ανάπτυξη, οι παίκτριες του Πανεδεσσαϊκού αστόχησαν στα ελεύθερα σουτ που επιχείρησαν, μένοντας πίσω στο σκορ.

Πλέον οι «πράσινες» περιμένουν στον σημερινό αγώνα μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και των Πανθήρων τη νίκη της πρώτης, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους στη διεκδίκηση της θέσης που δίνει την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Δεκάλεπτα:1ο(11-11), 2ο(15-13)26-24 ημίχρονο, 3ο(09-11)35-35, 4ο(06-14) 41-49 τελικό.

Πανεδεσσαϊκός(Μίλτσης): Καρτσαμάρη Κ., Πάχου Ι., Μποζίνη Χ. 3, Καρτσαμάρη Ν. 21(2), Αγγέλου Α., Μπαρουτσή Μ. 8, Σιβένα Κ. 7(1), Μπουτκάρη Ε. 2, Πάχου Π., Μαυρίδου Ε., Κύκου Κ., Βαμβακίδου Ε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *