Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Πράξη αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Νέων Πολυκάρπης

Σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο προχώρησε ο Σύλλογος Νέων Πολυκάρπης, ο οποίος συγκέντρωσεμία μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης καιαφού τα ταξινόμησε τα δώρισε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τουΔήμου Αλμωπίας.

Αυτές τις Άγιες Μέρες τα μέλη του Συλλόγου και όλοι οι συμπολίτεςμας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, απέδειξαν ότι απότις μικρές τοπικές κοινωνίες ξεκινά κάτι μεγάλο. Η αλληλεγγύη καιη αγάπη είναι δύο στοιχεία που κρατούν αρραγή την κοινωνία μαςμέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.

Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί τον Σύλλογο Νέων Πολυκάρπης και εύχεται καλό Πάσχα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *