Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Πανεδεσσαϊκό με 52-60 από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Στον τελευταίο αγώνα για τη φετινή χρονιά στην Α' κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, η γηπεδούχος ομάδα της Έδεσσας γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 52-60. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα εύστοχα σουτ του Παπαγερίδη από την περιφέρεια στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις και να επικρατούν δίκαια. Οι προπονητές των δύο ομάδων σε συνδυασμό με βασικές απουσίες, παρέταξαν με ιδιαίτερα νεανικές συνθέσεις τις ομάδες τους δίνοντας ευκαιρία στα νέα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Δεκάλεπτα:1ο(09-14), 2ο(25-15) 34-29 ημίχρονο, 3ο(06-14)40-43, 4ο(12-17)52-60 τελικό.

Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Μπακύρτσης 7(2), Σιβένας, Τακατζόγλου 5, Γιαννούλτσης 2, Καραϊσαρίδης, Μπούζμπας, Τσάμης 18(2), Ζήμνας, Πέτκος 18(4), Σταυρακίδης.

Αλεξάνδρεια(Παπαγερίδης-Παπαδόπουλος): Παρίσης 4, Μπαγίωκας 5, Γιοβανόπουλος 13(2), Κωτούλας, Παπαγερίδης 12(1), Παπαδόπουλος, Χρυσικός, Πρόιος 5, Καραγιάννης 8, Σιτσάνης 13(2).



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *