Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Το ζήτημα με τον λάθος χάρτη στην Αλμωπία έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Πρόεδρος του

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Κώστας Νικολαΐδης έφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας το ζήτημα με την εκτύπωση φυλλαδίων αλλά και αφισών από την υπερκαρναβαλική ομάδα για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι όπου και περιέγραφε στον χάρτη ως makedonia το Κράτος των Σκοπίων. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος απάντησε ότι τον πατριωτισμό του δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ότι το λάθος έγινε από τον τυπογράφο ο οποίος άμεσα απέσυρε το υλικό τυπώνοντας νέο διορθωμένο και ότι ο χάρτης αυτός υπάρχει και στα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας καθώς είναι τραβηγμένος από το google. Στην ίδια γραμμή απάντησε και ο πρόεδρος της ΔΗΕΚΑ Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος τόνισε ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον τυπογράφο και ότι ο ίδιος ως εκπαιδευτικός διδάσκει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας.




απο την εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *