Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Γ. Τσιμτσιρίδης: "Μικρή η αύξηση στην άρδευση της Αλμωπίας" - Χρ. Αβραμίκας: "Δεν παίρνω πίσω τίποτα!"


Μικρή χαρακτήρισε την αύξηση στα τέλη άρδευσης του Δήμου Αλμωπίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.
Όπως τόνισε αντιλαμβανόμαστε σε δύσκολους καιρούς τα προβλήματα των συνδημοτών μας και αποφασίσαμε αυτή τη μικρή αύξηση ενώ είναι δεδομένο ότι η αποκεντρωμένη περιφέρεια έστειλε πίσω την απόφαση για καθαρά τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους. Ακόμη τόνισε ότι όταν πάρθηκε η απόφαση υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του μέλους της οικονομικής επιτροπής κου Παρούτογλου και αναρωτήθηκε τι έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή για τις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑ και τις διαχειρίσεις της άρδευσης; Τέλος έκανε πρόταση όλοι μαζί να κάτσουν σε κοινό τραπέζι και να συζητήσουν αυτό το καυτό ζήτημα έχοντας όμως δυο δρόμους. Ο πρώτος είναι να αρχίσουν κατασχέσεις σε όσους χρωστούν από παλαιότερα χρόνια και ο δεύτερος η απαγόρευση χρήσης νερού στους οφειλέτες.


Χρ. Αβραμίκας: Δεν παίρνω πίσω τίποτα




Αμετακίνητος στις απόψεις του έμεινε ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Αβραμίκας αναφορικά με το ζήτημα της αγωγής που είχε κατατεθεί προς τον Δήμο από το 2007. Όπως δήλωσε η δικαιοσύνη θα δώσει την λύση καθώς ο εργολάβος κατονόμασε τον κο Χουρσόγλου ως εντολέα της προφορικής ανάθεσης. Αναφορικά με τα αδέσποτα τόνισε ότι από τότε που ανάλαβε η νέα δημοτική αρχή μέχρι σήμερα έχουν γίνει 234 πράξεις ενώ το σύνολο στα προηγούμενα χρόνια ήταν 37! Τονίζοντας ότι σε αυτόν τον τομέα υπάρχει ο προγραμματισμός για να γίνουν πολλά. Πάντως ο κος Χουρσόγλου φανερά εκνευρισμένος τόνισε ότι ο αντιδήμαρχος είναι βαθιά νυχτωμένος ενώ άφησε υπονοούμενα ότι σκέφτεται να προσφύγει στην δικαιοσύνη. 



απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *