Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας

 
 
Ο προπονητής του ΙΚΑΡΟΥ Νίκος Ρέτζιος δηλώνει ότι ο ίδιος και οι νεαροί της ομάδας ότι είναι πανέτοιμοι και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να πάρουν μια καλή θέση στο Πανελλήνιο αυτό Πρωτάθλημα καθώς ότι είναι μια καλή εμπειρία για την ομάδα αφού θα συναγωνιστούν με παιδιά της ηλικίας τους ως αντίπαλοι των υπόλοιπων ομάδων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναρτήθηκε μετά από κλήρωση το πρόγραμμα της Προημιτελικής και Ημιτελικής φάσης (‘Ομιλοι Α΄και Β΄) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθούν ξεκινώντας από αύριο στη Θεσ/νίκη 25 έως τις 28 Απριλίου 2016. Η ομάδα Παίδων του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας προκρίθηκε από την Κεντροδυτική Μακεδονία καθώς τερμάτισε στην 1η θέση και συμμετέχει έτσι επάξια στους «16» της Ελλάδος.
Οι πρωταθλητές νικητές αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα με προπονητή τον Νίκο Ρέτζιο είναι οι :


 
 
Γάτσης Σωκράτης, Πριβαρτιτσιάνης Δημήτρης, Πόπτσης Λάζαρος, Κυβελίδης Κων/νος, Αντώνογλου Γιάννης, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Πασχάλης Σάββας, Περτσεμλής Βαγγέλης, Γιαννούσης Δημήτρης, Τικβίνας Δημήτρης και Σταλίκας Φίλιππος.


 
 
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, είναι ένας μικρός άθλος ώστε να φτάσει η ομάδα αυτή στους «16» της Ελλάδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *