Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Δ. Μπίνος: "Πρέπει η αντιπολίτευση να έχει εκπροσώπηση"

Ο κος Μπίνος τόνισε ότι ο κος Ιωαννίδης παραιτήθηκε στις 30-12-2015.  Ο ίδιος πιστεύει στις ουσιαστικές και δημοκρατικές ευαισθησίες και ότι το καταστατικό δεν ξεκαθαρίζει αν χρειάζεται να εκλεγεί αντικαταστάτης. 
 
Το ζήτημα είναι η αντιπολίτευση να έχει εκπροσώπηση τόνισε χαρακτηριστικά. Ακόμη δήλωσε ότι κάποιοι χάνουν την ουσία και δεν συμμετέχουν στο ολοκληρωμένο πλάνο της επιχείρησης. Αναφορικά με το κόστος της συμμετοχής των λουτρών στις λουτροπόλεις δεν ξεπερνά τις 3.000 ανά έτος ενώ ανέφερε ότι 107 χιλιάδες ευρώ εκδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό σε ιδιωτική επιχείρηση μασάζ και σπα γιατί παραβιάστηκε όρος του συμβολαίου για μονοπώλιο στο μασάζ αν και οι ίδιοι διεκδικούν 300.000 ευρώ. Η ψηφοφορία Τελικώς όπως φάνηκε από την ψηφοφορία οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής ψήφισαν τον κο Κόγιο που πήρε 14 ψήφους έναντι 12 του Δημήτρη Πασόη που πήρε ψήφους της αντιπολίτευσης και των κ.κ. Χουρσόγλου και Ζιάκα. Δεν ψήφισε ο Δήμαρχος κος Μπίνος που είχε δικαίωμα να το κάνει καθώς ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κος Ουργατζόγλου που απουσίαζε δικαιολογημένα. Τελικώς φάνηκε πως η δημοτική αρχή βρήκε τον 15 σύμβουλο της στο πρόσωπο του κου Κόγιου και πλέον θα έχει διευρυμένη πλειοψηφία καθώς μετράει τις απώλειες δυο δημοτικών της συμβούλων. Ο κος Κόγιος αποτελεί το συμπολιτευόμενο μέλος της αντιπολίτευσης...
 
 
 
απο την εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *