Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Στρατώνι - Νάουσα 0-0. Μια δίκαιη μοιρασιά [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας




Δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα στο γήπεδο Στρατωνίου όπου η τοπική ομάδα και η Νάουσα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι έδωσαν την κυκλοφορία της μπάλας στην Νάουσα και έπαιξαν με αντεπιθέσεις και σε δύο απ’ αυτές σημάδεψαν τα δοκάρια του Ιωακειμίδη στο 16΄και 31΄ με τους Μετάι και Μελίσση.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν δυο καλές στιγμές με τους Ηλιάδη στο 53΄και Καφέ στο 76΄. Έτσι το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο με 0-0.. Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα του Στρατωνίου ήταν σκληροτράχηλη και δύσκολα θα καταφέρουν οι άλλες ομάδες να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην έδρα των πρωταθλητών Χαλκιδικής.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Διαιτητής ο κ. Σκουλάς Εμμανουήλ, με βοηθούς τους κ.κ Σάββα Νικόλαο και Ζιγκερίδη Αναστάσιο.

Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, KOBALIA, Μπέσσας, Τσιντογιάννης, Ταϊρης, METAI, Κοσμίδης, Φούκας, Μελίσσης, Γιαννακόπουλος.

ΦΑΣ Νάουσα: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, (65΄Σαρηγιαννίδης), Λαμπριανίδης, (90΄Πατατούκας), Μουρίκι, Καφές, Ουέλινγκτον, (79΄Βλαχοδήμος).


Στρατώνι Χαλκιδικής: Στρατώνι - ΦΑΣ Νάουσα 0-0 (φάσεις)





Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου - Φ.Α.Σ. Νάουσας 0-0 Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική (ολόκληρο το ματς) 







Φωτορεπορτάζ:

DSC02544DSC02550DSC02554DSC02555DSC02556DSC02557DSC02558DSC02565





embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *