Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση ΔΣ Μ. Αλ. Αρσενίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αρσενίου θεώρησε υποχρέωση του να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του χωριού, αλλά και κατά συνέπεια ολόκληρου του Νομού, για την αναμενόμενη χυδαία σημερινή κίνηση του σωματείου του Φίλιππου Σταυροδρομίου κι ευθεία επίθεση εις βάρους της δικής μας ομάδας.
 
 Επίσης μ’ αυτήν την ανακοίνωση να απαντήσουμε στο μέχρι πρότινος φίλιο σωματείο του Φίλιππου Σταυροδρομίου επισημαίνοντας συγκεκριμένα πράγματα. Όπως ενημερωθήκαμε πλέον επίσημα έκαναν πράξη την γελοία πρόθεση τους να παραδεχτούν την κατωτερότητά τους όχι μόνο πλέον ως ομάδα που φάνηκε στα τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά και ως άνθρωποι. Κατατέθηκε λοιπόν ένσταση για τις φανέλες της ομάδας μας, βασιζόμενοι στο ότι δύο νούμερα ξεπερνούσαν τον αριθμό 18 που προβλέπεται από το άρθρο 14 του ΚΑΠ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. 
 
Η συγκεκριμένη «παρατυπία» από μέρους της ομάδος μας δεν επιφέρει καμία ποινή σύμφωνα με τον ίδιο κανονισμό, αλλά η εμφάνιση των ομάδων ελέγχεται πριν τον αγώνα από τον διαιτητή ο οποίος αν βρει κάτι επιλήψιμο το αναφέρει ώστε να διορθωθεί. Αυτό που δεν διάβασαν οι «κύριοι» του Σταυροδρομίου είναι πως 5 γραμμές πιο πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται πως οι ομάδες στο αριστερό μέρος της φανέλας θα πρέπει να έχουν το σήμα τους όπως έχει δηλωθεί στην ένωση και όχι αυτό της κάθε Ολλανδίας, της κάθε Νιγηρίας και του Τατζικιστάν κάτι το οποίο σαν σωματείο το γνωρίζαμε αλλά δεν δώσαμε βάση καθώς τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο όπως έχουμε μάθει πολύ καλά. 
 
Οι παίκτες του Αρσενίου παίζουν με το έμβλημα της ομάδας στην καρδιά το οποίο τιμούν και κερδίζουν τους αγώνες στο χόρτο του γηπέδου χωρίς παρασκήνια και χωρίς υποχθόνιες συμπεριφορές. Απέναντι στην πολυδιαφημισμένη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε ούτε ένα τέρμα. Απέναντι στην καλύτερη άμυνα πετύχαμε τρία. Παίκτες μας δέχτηκαν πιέσεις. Απάντησαν στο γήπεδο. Μέσα στην «απόρθητη» έδρα του Φίλιππου δύο φορές αλλά και σε ουδέτερο γήπεδο μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους για να δουν όμορφα παιχνίδια. Και γι’ αυτούς και μόνο κάνουμε την οποιαδήποτε προσπάθεια και δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία τέτοια κίνηση μικροπρέπειας και ανηθικότητας. Ανεχτήκαμε προκλητικές συμπεριφορές και δηλώσεις επιφανών παραγόντων πως σκοπός τους ήταν να μας διαλύσουν. 
 
Και το κάναμε μόνο σεβόμενοι την ιστορία και την προσφορά του Σταυροδρομίου τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο του Νομού μας αλλά και των παικτών που κοσμούν το σωματείο αυτό. Αναρωτιόμαστε αν σεβαστήκατε την ιστορία σας «κύριοι» του Σταυροδρομίου αλλά και τους ίδιους σας τους παίκτες μειώνοντας τους μ αυτήν την κίνηση. Δηλώνουμε υπεύθυνα πως εμείς σαν «Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου» δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους προσβολή που θίγει την προσπάθεια όλων στην ομάδα. Των παραγόντων, του προπονητή, των παικτών μας αλλά και των απλών φιλάθλων που μετά από πολλά χρόνια ήρθαν να μας στηρίξουν με τόσο ζήλο και περηφάνια. Οι απαντήσεις μας και οι πράξεις μας από εδώ και πέρα θα είναι εφάμιλλες του ήθους μας κι εναρμονισμένες με τους κανονισμούς που διέπουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα πάντα στα νομικά πλαίσια. Οι φιλικές προσεγγίσεις από μέρους σήμερα τελείωσαν και θα απαντήσουμε στον πόλεμο που μόλις κηρύξατε. Ένας ολόκληρος Νομός είδε την ομάδα μας να κερδίζει τρεις φορές τον ίδιο αντίπαλο με τις ίδιες ακριβώς φανέλες. Με τα ίδια ακριβώς νούμερα. 
 
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Περιμένουμε με αγωνία, έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που απαρτίζουν την Ένωση, την απόφαση την ένστασης ώστε να κινηθούμε ανάλογα κι εμείς. 
 
Υ.Γ.1: Θέλουμε να προτείνουμε τέλος στον Φίλιππο Σταυροδρομίου έναν αγώνα ανάμεσα στην ακαδημία μας και στην ομάδα τους μήπως και γευτούν επιτέλους την χαρά της νίκης και υποσχόμαστε τα παιδάκια αυτά να φορούν τα νούμερα που θέλετε. 
 
Υ.Γ.2: Να σας θυμίσουμε τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων αγώνων μεταξύ μας πριν αποφασίσετε. 
 
Κυριακή 17 Απριλίου 2016 Φίλιππος Σταυροδρομίου – Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου : 0 – 2 Κυριακή 8 Μαΐου 2016 Φίλιππος Σταυροδρομίου – Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου : 0 – 1 Κυριακή 15 Μαΐου 2016 Φίλιππος Σταυροδρομίου – Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου : 0 – 0 (4 – 5 πέναλτι) Θα επανέλθουμε σύντομα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αρσενίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *