Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

"ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε." Αρχίζουν οι εγγραφές εργατών για την παραγωγική περίοδο 2016





Η κονσερβοποιΐα "ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε." αρχίζει τις εγγραφές εργατών για την παραγωγική περίοδο 2016. Οι εγγραφές θα γίνουν στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας την Τετάρτη 11 Μαϊου στις 18:00


Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν πρέπει να προσκομίσουν την ταυτότητα τους, βιβλιάριο (ΙΚΑ/ΟΓΑ), τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), τον αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ), τη βεβαίωση ασγαλιστικής ενημερώτητας από τον ανταποκριτή του ΟΓΑ (για όσους είναι ασφαλισμένοι στονν ΟΓΑ), το πιστοποιητικό υγείας για εργασία σε βιομηχανία τροφίμων (όλα σε επίσημη μορφή), καθώς και φωτοτυπία ταυτότητας  μαζί με έγχρωμη πρόσφατη μικρή φωτογραφία (με το ον/μο από πίσω και την περιοχή).


Από την "ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *