Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πάσχα 2016 στην Αλμωπία... Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός

Πασχαλινό τριήμερο στο ξενοδοχείο ΓΑΙΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ στο Λουτράκι Αριδαίας μέσα στην καταπράσινη φύση της Αλμωπίας με υπέροχο σέρβις και άψογη εξυπηρέτηση.
 Το ξενοδοχείο ανάμεσα στα άλλα ξεχωρίζει για την φιλοξενία του, την φιλικότητα του απέναντι στους πελάτες του, την καθαριότητά του, τους ευρύχωρους και μοντέρνους χώρους του που όμως διατηρούν το άρωμα της παράδοσης, τις καλές του τιμές το πλούσιο πρωινό αλλά και τους χώρους σπα με χαμάμ, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα και τζακούζι. Αξίζει να κάνει κανείς Ανάσταση στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, λίγα χιλιόμετρα παραπέρα, μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα με μόνο τις λαμπάδες αναμμένες ή στη Μονή Αγίου Ιλαρίωνος στους Προμάχους. Ακόμα αξίζει μια περιήγηση στην γύρω περιοχή με τους υπέροχους καταρράκτες και το σπήλαιο των Λουτρών, αλλά και μία γύρα στους γαστρονομικούς παραδείσους της περιοχής που δεν πρόκειται να απογοητεύσουν κανένα καλοφαγά. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους!

Επισημάνσεις…

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: xrhstos_katsaros@yahoo.gr , xrhstos.katsaros@gmail.com
Ιστότοπος: Web node http://christos-a-katsaros74.webnode.gr/
Σελίδα Profile on Face book: Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Twitter: Christos A. Katsaros @Chris_Sintiki https://twitter.com/Chris_Sintiki
Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ http://grafida-sintikis.blogspot.gr/



1 comments:

  1. apo periergia ti thema itan ayto poy anevasate?
    an kanete diafisi gia na ta parete exei kalos. alios poly akyro
    me agapi to leo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *