Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Παρεμβάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ανταποκρινόμενη στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ανταποκρίθηκε στον δύσκολο ρόλο της και ήταν παρούσα με τα συνεργεία της σε σημεία που χρειάστηκε, παρεμβαίνοντας καθοριστικά. 

Αρχικά, στο Νεοχώρι σημειώθηκε πλημμύρα σε οικία, λόγω του ότι είχε βουλώσει το δίκτυο όμβριων. Το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. έσπευσε άμεσα και το καθάρισε, ώστε να λυθεί το ζήτημα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Βασίλη Ματζιρίδη. Αργότερα, στην Αριδαία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λυκείων επί της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου αποφράχθηκε φρεάτιο το οποίο ήταν βουλωμένο και προκαλούσε συσσώρευση νερών, με αποτέλεσμα να αυξάνει σημαντικά την επικινδυνότητα για τους οδηγούς (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες). Τέλος, και πάλι στην πόλη της Αριδαίας και συγκεκριμένα επί οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης έγινε απόφραξη από τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. φρεατίου κεντρικού αγωγού δικτύου το οποίο είχε βουλώσει. 

Παρόντες στις εργασίες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Γούδης, οι οποίοι δήλωσαν ότι «στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην ανταποδοτικότητα και τη συνεργασία. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης, ώστε να μπορέσουμε να φανούμε ακόμα πιο χρήσιμοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *