Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση του βιβλίου "Ξεκλειδώνοντας τις αναμνήσεις" της Ανδρίκου Ασημίνας στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας η παρουσίαση του του βιβλίου της Ανδρίκου Ασημίνας "Ξεκλειδώνοντας τις αναμνήσεις". Στην παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν ο δάσκαλος Σαμαρτζής Κων/νος και η φιλόλογος Κυριακίδου Ελένη.



Για το βιβλίο: 

"Ένα οδοιπορικό στα αμιγώς προσφυγικά χωριά της Αλμωπίας την περίοδο 1923-1929."

Η συγγραφέας:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Ιστορία, Τοπική Ιστορία: Έρευνα και Διδακτική" της ίδιας σχολής. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια και ως επιμορφώτρια εκπαιδευτικών Πρτωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πρακτικά συνεδρίων. Ασχολείται ιδιαίτερα με την Τοπική ιστορία, την Παιδική λογοτεχνία, τη Φιλαναγνωσία και τις εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το παρόν βιβλίο αποτελεί το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα.



Το ialmopia παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σας την παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες:
 




















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *