Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των Βουλευτών του νομού Πέλλας

Με μεγάλη καθυστέρηση και κάπως αποπροσανατολιστικά καθώς αναφέρονται στην χρήση του 2012 δημοσιεύτηκαν από την Βουλή τα Πόθεν έσχες των Βουλευτών όλη της Χώρας. 
 
Θυμίζουμε ότι υπάρχουν στοιχεία για πρόσωπα τα οποία υπήρξαν Βουλευτές την περίοδο 2009-2012 και 2012-2015. Στοιχεία υπάρχουν και για Βουλευτές του νομού Πέλλας που υπήρξαν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις τους. Στη λίστα υπάρχει ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος στη συνέχεια πήγε στο Κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου Βασίλης Γιουματζίδης. Ο κος Γιουματζίδης δήλωσε την Βουλευτική του αποζημίωση. Ακόμη φέρεται να κατέχει 24 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Ακόμη φέρεται να είχε μετοχές σε 24 εταιρίες. 
 
Σε τραπεζικούς λογαριασμούς φέρεται να είχε καταθέσεις περίπου 150 χιλιάδων ευρώ αλλά με την προσημείωση ότι ο ίδιος και η σύζυγος του συνταξιοδοτήθηκαν και έλαβαν εφάπαξ. Ακόμη διάθετε δυο αυτοκίνητα 1.150 και 1.598 κυβικών. Ο κος Ηλίας Θεοδωρίδης ιατρός πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια προσχώρησε στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη ενώ σήμερα είναι ΠΕΣΥΧΑΡΧΗΣ στην υγεία με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση με τη σύζυγο του. Καταρχήν δήλωσε την Βουλευτική του αποζημίωση ενώ διαθέτει 7 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Δεν έχει μετοχές ενώ δήλωσε 1090 ευρώ σε καταθέσεις στις Τράπεζες. Ακόμη διέθετε δυο αυτοκίνητα 1.598 και 998 κυβικών. Τέλος δήλωσε μια ατομική επιχείρηση ως Ιατρός καρδιολόγος η οποία όμως είναι από το 1994 σε αδράνεια. Δήλωση κατέθεσε και η τότε Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σήμερα Υφυπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη. Η ίδια δήλωσε μαζί με τον σύζυγο της τα ακόλουθα: Την Βουλευτική της αποζημίωση και 10 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Δεν διαθέτει μετοχές περίπου 1.000 ευρώ σε καταθέσεις. 
 
Τέλος στη δήλωση αναφέρεται η ύπαρξη δυο αυτοκινήτων 1.598 κυβικών και 1.360 κυβικών. Δεν είναι μέτοχος σε καμία επιχείρηση. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καρασμάνης μαζί με την σύζυγο του δήλωσε την Βουλευτική του αποζημίωση και 18 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Δήλωσε περίπου 50.000 ευρώ σε καταθέσεις στις τράπεζες εκ των οποίων 7.000 ευρώ είναι συν δικαιούχος με την πεθερά του. Δεν διαθέτει όχημα ή συμμετοχές σε άλλες εταιρίες. 
 
Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμτζής με τη σύζυγο του εκτός από την Βουλευτική του αποζημίωση δήλωσε 11 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Δεν διαθέτει μετοχές και δήλωσε καταθέσεις περίπου 3.300 ευρώ. Τέλος διέθετε τρία οχήματα 1.600, 1.300 και 900 κυβικών. Τέλος δεν συμμετείχε σε καμιά επιχείρηση. Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης στην δήλωση που έκανε με τη σύζυγο του δήλωσε την Βουλευτική του αποζημίωση και 10 εγγραφές σε ιδιοκτησίες και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτές. Δεν διαθέτει μετοχές ενώ είχε λίγο κάτω από 20.000 ευρώ σε καταθέσεις. Διέθετε 3 οχήματα 1.794, 1.794, 1.329 και 200 κυβικά. Τέλος δεν είχε συμμετοχή σε καμιά επιχείρηση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μπουν στο σάιτ της Βουλής για να δουν ποιο αναλυτικά στοιχεία. 
 
Σε μελλοντικές δημοσιεύσεις πόθεν έσχες θα φανούν τα στοιχεία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Χρήστου Σμία καθώς και του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη. Τέλος άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μετά από σχεδόν 4 χρόνια είναι πολύ πιθανό να έχουν αλλάξει κάποια από τα παραπάνω στοιχεία σήμερα. 
 


απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *