Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

IALMOPIA LIVE: Νάουσα - Αλμωπός 0-0. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ]

Χωρίς νικητή έληξε η μεγάλη αναμέτρηση στη Νάουσα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αλμωπό Αριδαίας. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή και όποια ομάδα κατάφερε να σκοράρει θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και σε καλή μέρα τον Λαμπριανίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Αριδαίας Αποστόλου με σωστές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό οι ομάδες.



Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως την παρουσίασε το ialmopia λεπτό προς λεπτό:



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Λαμπριανίδης, Μουριμ, Σαρηγιαννίδης, Wellington. 

ΑΛΜΩΠΟΣ: Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Σκέντος (38´ Μπογδάνης), Ζαρογιάννης, Ελευθεριάδης Γ., Καπουσούζης, Κοβάτσης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος.


Στο άλλο ματς: 

Πάικο Γουμένισσας - Μ.Κ. Στρατωνίου 0 - 2 
0 - 1 Μετάι (45´)
Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:




























2 comments:

  1. MPRABO STON ALMOPO MAS, STHN OMADA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αριδεα μαζι με τη ναουσα θα παλεψουν για τιν ανοδο στη γ κατηγορια. το στρατονι θα παλεψει κ αυτο, αλλα δισκολα θα μπορεσει να μπει σφηνα αναμεσα στις δυο ομαδεσ. πολυ καλη και οργανωμενη η ομαδα τησ ναουδσασ. αντιθετα πιο φρεσκια και με πολυ ταλεντο η ομαδα απο την αριδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *