Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Κοινωνική ευαισθησία του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης'

Η κοινωνική ευαισθησία των ανθρώπων που απαρτίζουν το δυναμικό του συλλόγου μας, για άλλη μια φορά λειτούργησε στο έπακρο ώστε να προσφέρει ενημέρωση και προσπέλαση του οικονομικού αδιεξόδου που μαστίζει την κοινωνία μας συλλήβδην. Αυτή τη φορά επίκεντρό μας τίθεται η γυναίκα. Την υγεία της μητέρας, της αδερφής, της συζύγου, της φίλης, της κάθε γυναίκας που υπάρχει γύρω μας έχουμε την δυνατότητα πλέον να την προασπίζουμε με πολύ απλές κινήσεις οι οποίες δυστυχώς δεν είναι ευρέως γνωστές. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση, πραγματοποιήσαμε έρευνα στον τομέα της υγείας. Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας.


Σας ενημερώνουμε ότι:

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης'' έχει την τιμή να ενημερώσει σχετικά με αυτό και να στελεχώσει με γυναίκες που θα το επιθυμούσαν, το εξαιρετικό ερευνητικό πρόγραμμα του Καθηγητή Ιατρού Κυρίου Αγοραστού. Συγκεκριμένα, η Μ.Υ. ΠΕΔΥ Έδεσσας σε συνεργασία με το Κ.Υ. Αριδαίας θα υλοποιήσουν ερευνητικό πρόγραμμα μέσω του οποίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν χορήγηση HPV-DNA-TEST για την ανίχνευση του ιού των κονδυλωμάτων που προκαλεί καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

Όσες γυναίκες ηλικίας από 25 έως 55 ετών επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξέταση, να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6983626923 (Ολυμπία Χουρσόγλου) ώστε να καταγραφεί το όνομά τους από την υπεύθυνη του συλλόγου για το ζήτημα αυτό.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία πρόληψης και ενημέρωσης.

Ο αριθμός των γυναικών που θα μπορούν να συμμετάσχουν είναι προκαθορισμένος και το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από αυτές είναι μεγάλο, οπότε η άμεση δήλωση ενδιαφέροντος θα κατοχύρωνε την συμμετοχή σας.

Αμέσως μετά την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων θα πραγματοποιηθεί ειδική ενημερωτική εκδήλωση στο χωριό μας, υπό την αιγίδα του συλλόγου μας, από τον υπεύθυνο ιατρό και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. Έδεσσας και του Κ.Υ. Αριδαίας ώστε να ενημερωθούμε για τον τρόπο διεξαγωγής της εξέτασης καθώς και για πάσης φύσεως τρόπους να θωρακίσουμε την υγεία της γυναίκας από τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί περαιτέρω πληροφορίες πριν την δήλωση ενδιαφέροντος, μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα: 2381029035 (Π.Ε.Δ.Υ. Έδεσσας) και 2384350012 (Κ.Υ. Αριδαίας).

Απευθυνόμαστε σε όλες της γυναίκες της περιοχής μας. Μην διστάζετε, αξίζει!

Με τιμή,

το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου

''Μενέλαος Λουντέμης''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *