Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για το νερό στη Νότια, στο οποίο ανιχνεύτηκε ποσότητα αρσενικού

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας το ζήτημα που έχει προκύψει με το νερό της Τ.Κ. Νότιας, στο οποίο ανιχνεύτηκε ποσότητα αρσενικού.


Την Πέμπτη 26/5 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αλμωπίας, με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστου Γεωργίου, του Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. και την συμμετοχή του Προέδρου της Τ.Κ. Νότιας κ. Φώτη Λαζαρίδη και κατοίκων του χωριού. Εκεί ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι προβληματισμοί, για ένα πρόβλημα που δεν προέκυψε τώρα αλλά ταλαιπωρεί τους πολίτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Την επόμενη κιόλας μέρα, την Παρασκευή 27/5 ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου μαζί με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. επισκέφθηκε τη Νότια όπου συζήτησε με αρκετό κόσμο. Αμέσως μετά, μαζί με κατοίκους του χωριού που γνωρίζουν την περιοχή, βρέθηκε σε διάφορες πηγές που βρίσκονται στον ορεινό όγκο της Νότιας, ώστε να γίνει λήψη δείγματος με στόχο την εύρεση μιας οριστικής λύσης. Σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα. Όσον αφορά στο πρόβλημα του νερού, πρόκειται να διαχωριστούν από το κεντρικό δίκτυο οι πηγές στις οποίες ανιχνεύτηκε ποσότητα αρσενικού ώστε να καταστεί και πάλι πόσιμο το νερό, προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *