Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Εσωτερικές γκρίνιες από την ψήφιση του κυκλοφοριακού μνημονίου στο εσωτερικό της Δημοτικής αρχής Έδεσσας

Πολλές είναι οι εσωτερικές έριδες που υπάρχουν στο εσωτερικό του συνδυασμού της Δημοτικής αρχής Έδεσσας από την ψήφιση του κυκλοφοριακού μνημονίου καθώς ως γνωστών και στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ακούστηκαν φωνές ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να δώσει λύση αυτή η μελέτη αλλά και η εφαρμογή. 
 
Και βέβαια μπορεί ο Δήμαρχος Έδεσσας δημοσίως να δήλωσε ότι οι σύμβουλοι του μπορούν να ψηφίσουν κατά συνείδηση, στο προσυμβούλιο όμως που έγινε την προηγούμενη μέρα έπεσε γραμμή ώστε να περάσει η μελέτη. Ακόμη υπάρχουν κάποιες φωνές που κάνουν λόγο για αδικαιολόγητη φθορά που θα χρεωθεί η παράταξη από την πρόχειρη και βιαστική ψήφιση της κυκλοφοριακής μελέτης που όσοι την διάβασαν την θεώρησαν κάτι σαν μνημόνιο. Κύκλοι προσκείμενοι σε κάποιους συμβούλους αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος λειτουργεί σαν να μην έχει άλλη θητεία όπως άλλωστε είχε δηλώσει προεκλογικά μιας και δεν θα είναι υποψήφιος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν φιλοδοξίες και από άλλους συμβούλους ώστε να ηγηθούν και τέτοιες αποφάσεις μόνο κακό κάνουν. Από την άλλη όμως στο περιβάλλον του Δημάρχου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς θεωρούν πως αυτός είναι άτρωτος και πως επιβάλει την δική του πολιτική και θέση ακόμη και σε μέρος της αντιπολίτευσης αδιαφορώντας για τις μικροπολιτικές διαφωνίες στο εσωτερικό του συνδυασμού του. Μάλιστα αφήνουν το παραθυράκι ανοικτό για εκ νέου υποψηφιότητα του στον Δήμο Έδεσσας κόντρα σε αυτά που είχε δηλώσει ο ίδιος ότι επιθυμούσε δυο μόνο θητείες. Μένει να δούμε με ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια…
 
 
 
απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *