Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Ρίχνονται στη μάχη απόψε τα ''λιοντάρια'' - Το πρόγραμμα του Σαββάτου 11/6

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα, περνάμε από σήμερα στο κυρίως μενού του EURO 2016, με πλήρη αγωνιστική δράση και τρεις αγώνες για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, πάντα παρέα με τη συντακτική ομάδα του ialmopia.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team 



16:00
Stade Bollaert-Delelis, Lens
ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Ξεκίνημα στις 16:00 με τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου, ανάμεσα στην Αλβανία και την Ελβετία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Λανς της Βορείου Γαλλίας και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μιας και πέντε διεθνείς Ελβετοί ποδοσφαιριστές κατάγονται από τη γείτονα χώρα! Μάλιστα, ο ''Ελβετός'' Γκρανίτ Τσάκα και o ''Αλβανός'' Τουλάν Τσάκα είναι αδέρφια!


19:00
Stade de Bordeaux, Bordeaux
ΟΥΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ο δεύτερος όμιλος κάνει πρεμιέρα το απόγευμα στο Μπορντό, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουαλία και τη Σλοβακία. Οι Βρετανοί, με αιχμή του δόρατος τον ''πολύ'' Γκάρεθ Μπέιλ, θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλό στην πρώτη τους εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση. Από την άλλη, οι Σλοβάκοι του ''δικού μας'' Ρόμπερτ Μακ, ποντάρουν πολλά για διάκριση στον αστέρα της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ. 


22:00
Stade Velodrome, Marseille
ΑΓΓΛΙΑ - ΡΩΣΙΑ

Η αυλαία της δεύτερης ημέρας του EURO πέφτει το βράδυ στη Μασσαλία, εκεί όπου οι Άγγλοι του Ρόι Χόντσον θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους του Λεονίντ Σλούτσκι. Τα λιοντάρια, που ξεκινούν άλλη μία μεγάλη διοργάνωση με φιλοδοξίες...κατάκτησης, βλέπουν τη νίκη σαν μονόδρομο, αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό σε διεθνές επίπεδο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Οι Ρώσοι, που σε δύο χρόνια απο τώρα θα διοργανώσουν το Μουντιάλ, αν και πληγωμένοι από τις απουσίες σημαντικών παικτών, είναι πάντα υπολογίσιμοι κι επικίνδυνοι αν υποτιμηθούν.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *