Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Λύτρωση με γκολάρα στο φινάλε για τους Γάλλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση με γκολάρα στο φινάλε για τους Γάλλους στην πρώτη ημέρα του Euro 2016. Πάμε να δούμε τι έγινε μέσα από τη ματιά της συντακτικής ομάδας του ialmopia.


Επιμέλεια: ialmopia.gr Team

Με ένα γκολ - όνειρο του Ντιμιτρί Παγέ στο τέλος του αγώνα, οι τρικολόρ κατάφεραν να μπουν με το δεξί στο 15ο EURO που ξεκίνησε απόψε στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού.

Οι - ιδιαίτερα αγχωμένοι - Γάλλοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους μαχητικούς Ρουμάνους του ''δικού μας'' Άνχελ Ιορντανέσκου, και χρειάστηκε μια...γκολάρα του μέσου της Γουέστ Χαμ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, στο δεύτερο ο ρυθμος ανέβηκε και οι γηπεδούχοι, αυξάνοντας την πίεσή τους προς την εστία των Βαλκάνιων, προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού στο 57ο λεπτό.

Οι Ρουμάνοι αντέδρασαν και επτά λεπτά αργότερα ο Στάντσιου κέρδισε πέναλτι από τον Πατρίς Εβρά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπόγνταν Στάνκου που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους (65').

Το άγχος της πρεμιέρας άρχισε να καταβάλλει τους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν, κι όλα έδειχναν πως οδηγούμασταν στην ισοπαλία, μέχρι ο Ντιμιτρί Παγέ να πάρει την κατάσταση ..στο αριστερό του πόδι και να γράψει το τελικό 2-1 (89').

Δείτε στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2-1 
Ζιρού 57', Παγέ 89' - Στάνκου (πεν.) 65'

Γαλλία (Ντιντιέ Nτεσάν): Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Καντέ, Πογκμπά (77' Μαρσιάλ), Ματουϊντί, Γκριζμάν (66' Κομάν), Παγιέ (90' Σισοκό), Ζιρού

Ρουμανία (Άνχελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Γκριγκόρ, Κίρικες, Ρατ, Χόμπαν, Πιντίλι, Στάντσιου (72' Κίπτσιου), Πόπα (82' Τόρζε), Στάνκου, Αντόνε (61' Αλιμπεκ)


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *