Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Τα ζευγάρια των 16 και οι διασταυρώσεις ως το τέλος!

Τέλος η πρώτη φάση της διοργάνωσης! Δείτε αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια που προέκυψαν για την φάση των 16. Πώς διασταυρώνεται κάθε ομάδα ως το τέλος του τουρνουά!


Βέλγιο και Ιρλανδία (με γκολ στο 85’ παρακαλώ) είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που «καπάρωσαν» εισιτήρια για τους «16» του Euro.

Εκεί λοιπόν συμμετέχουν οι εξής: Γαλλία, Ελβετία, Βόρειος Ιρλανδία, Ουαλία, Αγγλία, Σλοβακία, Γερμανία, Πολωνία, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ιρλανδία.

Άξιο αναφοράς πως συνεχίζουν στην διοργάνωση ΚΑΙ οι τέσσερις βρετανικές που βρίσκονται στην Γαλλία. Μεγάλη μέρα για το Νησί...

Αποκλείστηκαν οι Ελβετία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Τσεχία, Σουηδία και Αυστρία.

Τα ζευγάρια των 16

Ελβετία-Πολωνία (25/6)
Πορτογαλία-Κροατία (25/6)
Ουαλία- Β. Ιρλανδία (25/6)
Ουγγαρία-Βέλγιο (26/6)
Γαλλία- Ιρλανδία (26/6)
Γερμανία-Σλοβακία (26/6)
Ιταλία-Ισπανία (27/6)
Αγγλία-Ισλανδία (27/6)

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά

1. Ελβετία ή Πολωνία – Κροατία ή Πορτογαλία (30/6)
2. Ουαλία ή Β. Ιρλανδία – Ουγγαρία ή Βέλγιο (1/7)
3.Γερμανία ή Σλοβακία - Ιταλία ή Ισπανία (2/7)
4. Γαλλία ή Ιρλανδία – Αγγλία ή Ισλανδία (3/7)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά

Νικητής 1 – Νικητής 2 (6/7)
Νικητής 3 – Νικητής 4 (7/7)

inner

Μεταξύ άλλων, έχουμε σίγουρα το Ιταλία-Ισπανία. Αν η Γερμανία αποκλείσει την Σλοβακία και περάσει στην οκτάδα, εκεί θα παίξει με τον νικητή του Ιταλία-Ισπανία, ενώ αν Γαλλία και Αγγλία πετάξουν έξω τους αντιπάλους τους στην φάση των 16 (Ιρλανδία και Ισλανδία αντίστοιχα), τότε παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά του Euro! Και οι δύο νικητές που θα έχουν προκύψει, θα ανταμώσουν στα ημιτελικά. Κανονικός σκοτωμός!

Δεδομένου πως τα «αουτσάιντερ» είναι στο πάνω ταμπλό, είναι μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικά για τις Κροατία-Πορτογαλία (παίζουν μεταξύ τους στους 16) και Βέλγιο να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!



πηγη: sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *