Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο νέος Πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας Γιώργος Αποστολίδης στο ialmopia: "Ελάτε να κάνουμε τον ΦΟΑ ακόμα μεγαλύτερο!"

Αμέσως μετά τη συνεδρίση της τακτικής γενικής συνέλευσης του ιστορικού συλλόγου ΦΟ Αριδαίας και την εκλογή νέου Προέδρου, το ialmopia.gr επικοινώνησε με το νέο πρόεδρο του συλλόγου κ. Αποστολίδη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:



Είναι μεγάλη τιμή και πολύ συγκινητικό να εκλέγομαι πρόεδρος στον Φ.Ο. Αριδαίας, το σύλλογο που πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ως αθλητής. Ένα ιστορικό σωματείο, που συμπληρώνει 38 χρόνια και είναι υπόδειγμα λειτουργίας και ηθικής. Θέλω να ευχαριστήσω τα παλαιότερα μέλη του συλλόγου τόσο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν πριν δυο χρόνια όσο και για την άψογη συνεργασία. Επίσης να ευχαριστήσω και τα νέα μέλη για τη στήριξη και τη διάθεση που δείχνουν να κάνουμε τον ΦΟΑ ακόμα μεγαλύτερο!



Το ialmopia.gr εύχεται καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. με πολλές επιτυχίες στο μέλλον!



ialmopia.gr

3 comments:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργο καντε κατι για το κρυο στο γηπεδο, το χειμωνα ο χωρος ειναι απλα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *