Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Grande Italia! Έκλεψαν την παράσταση οι Azzuri - ΒΙΝΤΕΟ με ΓΚΟΛ και ΦΑΣΕΙΣ από όλους τους αγώνες της Δευτέρας 13/6

Η μεγάλη νίκη της Σκουάντρα Ατζούρα του ανυπέρβλητου Τζίτζι Μπουφόν ξεχώρισε στη χθεσινή τέταρτη ημέρα της διοργάνωσης. 


Πάμε να δούμε τι συνέβη χθες στα γήπεδα της Γαλλίας.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ 1-0

Οι κάτοχοι του τροπαίου στις δυο τελευταίες διοργανώσεις δυσκολεύτηκαν αφάνταστα, αλλά τελικά με μια κεφαλιά του Ζεράρ Πικέ τρία λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, πήραν τη νίκη απέναντι στους εξαιρετικά στημένους Τσέχους.

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ένας μονόλογος των Φούριας Ρόχας, που με τη γνωστή συνταγή (κάτι από τίκι τάκα είδαμε και χθες) πολιόρκησαν τα καρέ του Πετρ Τσεχ. Ενορχηστρωτής των προσπαθειών των Ισπανών ήταν φυσικά ο μεγάλος Αντρές Ινιέστα, που πιστώνεται και την ασίστ στο γκολ του Πικέ.

Η Τσεχία πάλεψε με συγκεκριμένο πλάνο, χτύπησε κυρίως στα στημένα και στις αντεπιθέσεις, αλλά η έλλειψη επιθετικής ποιότητας ήταν εμφανής, ενώ αν δεν ήταν για την εξαιρετική ημέρα στην οποία βρέθηκε ο Τσεχ, σίγουρα η ήττα θα είχε μεγαλύτερη έκταση.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Η ταυτότητα του αγώνα

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ 1-0 (Πικέ 87')

Ισπανία (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε): Ντε Χέα, Χουανφράν, Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Φάμπρεγας (69' Αλκάνταρα), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σίλβα, Νολίτο (82' Πέδρο), Μοράτα (62' Αντούριθ). 

Τσεχία (Πάβελ Βρμπα): Τσεχ, Λιμπέρσκι, Χούμπνικ, Σίβοκ, Καντεράμπεκ, Νταρίντα, Πλάσιλ, Κρέιτσι, Ροσίτσκι (88΄ Παβέλκα), Σελάσιε (86΄Σούραλ), Νέτσιντ (75' Λάφατα). 


ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ 1-1

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο Σταντ ντε Φρανς, εκεί όπου Ιρλανδοί και Σουηδοί μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς οι Κέλτες, νωθροί και ασύνδετοι παρουσιάστηκαν οι Σκανδιναβοί.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ιρλανδία μπήκε πολύ δυνατά και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Χένρικ στο 32'. Από την άλλη, η Σουηδία, με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε κακή μέρα δυσκολεύτηκε αισθητά να αναταπεξέλθει στην πίεση των αντιπάλων της.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με εξαιρετικό σούτ πάνω στην κίνηση του Χούλαχαν (48'). Το γκολ μάλλον αφύπνισε τους Σουηδούς, που ανέβασαν την απόδοσή τους, και μετά από ένα 20λεπτο όπου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη σε ένα αυτογκολ του Κλαρκ (71'), μετά από ενέργεια του Ιμπραϊμοβιτς από τα αριστερά.

Στο φινάλε, οι Ιρλανδοί έδειξαν να προσπαθούν περισσότερο για το κάτι παραπάνω, αλλά το τελικό σφύριγμα του Σέρβου διαιτητή Μάζιτς μάλλον βρήκε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ 1-1 (Χούλαχαν 48' - Κλαρκ αυτ. 71')

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο'Νιλ): Ράντολφ, Κόουλμαν, Ο'Σέι, Κλαρκ, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (85' ΜακΓκίτι), Χέντρικ, Χούλαχαν (78' Ρόμπι Κιν), Γουόλτερς (63' ΜακΚλιν), Λονγκ

Σουηδία (Έρικ Χάμρεν):  Ίσακσον, Λούστιγκ (45' Έρικ Γιόχανσον), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Μάρτιν Όλσον, Λεβίτσκι (86' Έκνταλ), Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ (59' Γκουιντέτι), Ιμπραϊμοβιτς


ΒΕΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ 0-2

Τελικά, τους Ιταλούς δεν πρέπει να τους ξεγράφεις ποτέ, καθώς εκεί που λες ότι λόγω φτωχού ρόστερ δεν θα καταφέρουν τίποτα, κάνουν μια εκπληκτική εμφάνιση και υποτάσσουν τους υπερταλαντούχους Βέλγους άνετα και καθαρά!

Και πως να μην κερδίσουν οι Ιταλοί, όταν κάτω από τα δοκάρια τους κάθεται ένας ζωντανός θρύλος, ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών, ο μέγας Τζίτζι Μπουφόν, που αν και στα 38 του πλέον, αγωνίζεται με πάθος και φυσική κατάσταση 20αρη!

Στα του ματς, οι Βέλγοι ξεκίνησαν έχοντας την φλύαρη κατοχή της μπάλας, ενώ οι Ιταλοί με βαθιές μπαλιές ήθελαν να φέρουν το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων τους. Σε μια από αυτές τις μπαλιές, ο Μπονούτσι βρήκε τον Τζακερίνι, που με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (32'). Το γκολ έδωσε φτερά στην Ιταλία, που έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Πελέ στη συνέχεια, τη στιγμή που το Βέλγιο τα περίμενε όλα από τον (μέτριο χθες) Αζάρ.

Στην επανάληψη, οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν πολύ δυνατά όπως αναμενόταν, αλλά η υπεροχή τους δεν μεταφράστηκε σε μεγάλες ευκαιρίες, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Λουκάκου που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν το συγκρότημα του Μαρκ Βίλμοτς, και στις καθυστερήσεις, μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση των Ιταλών έφερε τον Καντρέβα να σεντράρει ''γλυκά'' για τον Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος με όμορφο γυριστό σουτ, υπέγραψε τη μεγάλη νίκη των Ατζούρι.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
ΒΕΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ 0-2 (Τζακερίνι 32', Πελέ 92')

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Σιμάν (75' Καράσκο), Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Ναϊνγκολάν (61' Μέρτενς), Βιτσέλ, Φελαϊνί, Ντε Μπράινε, Αζάρ, Λουκακού (73' Ορίγκι)


Ιταλία (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι (78' Τιάγκο Μότα), Παρόλο, Τζακερίνι, Καντρέβα, Νταρμιάν (59' Ντε Σίλιο), Έντερ (75' Ιμόμπιλε), Γκρατσιάνο Πελέ


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *