Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Το δάκρυ του νόστου" της Βάσως Ρουμελή [ΒΙΝΤΕΟ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Το δάκρυ του νόστου" της συντοπίτισσας μας Βάσως Ρουμελή το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.


O Σύλλογος Φίλων Τέχνης και Πολιτισμού "ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ" και οι Εκδόσεις Ινφογνώμων μας προσκάλεσαν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής  "ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΝΟΣΤΟΥ" της Βάσως Ρουμελή. Την όμορφη παρουσίαση προλόγισαν οι:

Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης-Συγγραφέας
Σούλα Νέμτση, Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας
Βαγγέλης Τσαβδάρης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής-Ποιητής, ενώ τις Χορευτικές Δημιουργίες επιμελήθηκε η Κατερίνα Κωστοπούλου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο- Κέντρο Τέχνης «Εν Χορώ»

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην πολύ όμορφη εκδήλωση και ταξίδεψε με την ποίηση της κ. Ρουμελή. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της με πολλές επιτυχίες στο μέλλον.



Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε η κάμερα του ialmopia:





Φωτογραφίες από την εκδήλωση:




























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *