Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Eικοσι οκτώ υποψηφιότητες για την Διοίκηση των γενικών νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας

Την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να ανακοινωθεί ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και υποδιοικητής του Γενικού νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν κληθεί από το Υπουργείο Υγείας για συνέντευξη και οι είκοσι οκτώ υποψήφιοι. Μάλιστα στο ΦΕΚ θα γράφονται και τα μέλη του Δ.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας σίγουροι θεωρούνται ο Πέτρος Τσαρκνιάς από την Αλμωπία, ο Δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας Βασίλης Δημητριάδης και ο ιατρος κος Μάγγος από τα Γιαννιτσά. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα Γιαννιτσά ώστε να ειπωθούν οι λύσεις που θα πρέπει να υπάρξουν ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει και είναι ιδιαίτερα έντονο τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη λειτουργία του παθολογικού τμήματος της Έδεσσας. 
 
 Οι υποψήφιοι Διοικητές που κατέθεσαν αίτηση είναι τρεις από την Έδεσσα , εφτά από τα Γιαννιτσά, οκτώ από την Κοζάνη, τέσσερις από την Βέροια , τρεις από την Θεσσαλονίκη και δύο από την Κατερίνη.
 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *