Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Παραμένει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Σε ειδική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκε το νέο σχήμα διοίκησης της Π.Κ.Μ. Στη νέα δομή διοίκησης υπάρχουν αλλαγές στους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, ίδρυση νέων, αλλά και διαίρεση υπαρχουσών τομεακών Αντιπεριφερειών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραμένει στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. μετά από αυτές τις αλλαγές και συνεχίζει κανονικά το έργο του. 

Σε σύντομη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αλλαγών από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία. Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *