Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Συνεχιστές της παράδοσης με νέο επεισόδιο από τον Σύλλογο Μικρασιατών Αλμωπίας "Αλησμόνητες πατρίδες" [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνεχιστές της παράδοσης με νέο επεισόδιο από τον Σύλλογο Μικρασιατών Αλμωπίας "Αλησμόνητες πατρίδες"


Ροζαλία Γαβριηλίδου: "Γνωρίζουμε έναν σχετικά νεοσύστατο σύλλογο με μεγάλη όμως δράση και ανθρώπους με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση!"


«Μικρασιατική Βεγγέρα» Παρουσίαση: Ροζαλία Γαβριηλίδου
Κάμερα: Γιώργος Θάνου - Μοντάζ: Κώστας Πουταχίδης


Δείτε το βίντεο:




5 comments:

  1. Mema Apostolopouloy
    6 ώρες ·
    YouTube
    ·
    Βλέποντας κατά λάθος αυτό τό βιντεακι αναρωτήθηκα αν οι υπεύθυνοι που το ανέβασαν το μελέτησαν καλά!!!!
    Ο πρόεδρος τού συλλόγου κύριος Παπαδοπουλος φαίνεται πώς δεν γνωρίζει την οκταχρονη πορεία τού συλλόγου,εκτος αν έχει επιλεκτική μνήμη.
    Θυμαται ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε από δύο ονόματα που αναφέρθηκαν χωρίς νά θυμάται τα υπόλοιπα, ξεχνώντας ακόμη ότι αυτοί οι δύο λακισαν στους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας του συλλόγου και έμειναν οι άλλοι να τραβήξουν το κουπί...Ο καλός μας πρόεδρος ξέχασε επίσεις να αναφερθεί στα 8 χρόνια πορείας του συλλόγου με τις πολλές δραστηριότητες ( τμήματα χορού, ζωγραφικής παραστασεις, πανελλήνιες βεγγερες,τμηματα χειροτεχνίας κ.λ.π) ..... ακόμη δεν θυμαται φαίνεται ο τι ή αίθουσα τού συλλόγου πάρθηκε επι προεδρίας Μεμας Αποστολοπουλου με δήμαρχο τον κύριο Πασοη...... για του λόγου το αληθές υπάρχουν τα πρακτικα.. επίσεις ξέχασε πολύ γρήγορα ότι τον Οκτωβριο του 2015 μετά την εκλογή τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου έκανα δωρεά στό σύλλογο 9 παιδικές φορεσιές....κύριε προεδρε!!!! καλά είναι νά θυμάται κανείς την πορεία τού συλλόγου από το 2007 πού ιδρύθηκε μέχρι σήμερα το 2016 και όχι επιλεκτικά . Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι καλα, τι μας ειπες τωρα κι εσυ..

      Διαγραφή
    2. Αλήθειες λέει 2:54 μ.μ. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και ας μη βολεύουν σε κάποιους

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. BRAVO STA PAIDIA POY KRATAN TIS PARADOSEIS MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *