Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε το Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Αριδαία

Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για πρώτη φορά το Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων, με έμφαση στη ψυχαγωγία μαθητών και μαθητριών από την Α΄ και Β΄ τάξη των Γυμνασίων.
Η συμμετοχή των μαθητών στο σχολείο ήταν δωρεάν και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του Δήμου Αλμωπίας υλοποίησαν τις δράσεις και προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Τα έξοδα λειτουργίας του Θερινού Σχολείου καλύφθηκαν με προσφορές από το Δήμο Αλμωπίας, την Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και τοπικούς επιχειρηματίες.

-Το Θερινό Σχολείο λειτούργησε για φέτος στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας, το χρονικό διάστημα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2016 και οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στη Μαθητική Εστία Αριδαίας.

-Με την λειτουργία του Θερινού Σχολείου οι μαθητές έζησαν την εμπειρία των θερινών διακοπών. Επίσης γνώρισαν την ιδιαίτερη ομορφιά της φύσης της Αλμωπίας αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, ενώ ενημερώθηκαν και σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αθλητισμού κλπ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *