Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Εδεσσαϊκός: Τίτλους τέλους αποφάσισε να βάλει στην μακροχρόνια καριέρα του ο Δημήτρης Πασχαλίδης

Επειτα από 20 ποδοσφαιρικές σεζόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για τον έμπειρο τερματοφύλακα.
 
Ο επί πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1981.Στον Εδεσσαικό βρίσκεται από το 2004 και μετά.Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του η μεταγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος Παίδων και Νεων σε δύο Ευρωπαικά και 2 Βαλκανικά πρωταθλήματα.Είναι σίγουρο ότι η εμβληματική του μορφή και η παρουσία του μέσα στο γήπεδο θα λείψει από τους οπαδούς του Εδεσσαικού.Όσα χρόνια αγωνίστηκε τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα των Τριαινοφόρων.Εξάλλου ο Εδεσσαικός είναι το σπίτι του.Η δεύτερη οικογένεια του.
 
Η ομάδα που αγάπησε και φρόντισε να της χαρίσει σπουδαίες στιγμές,βοηθώντας από την πλευρά του να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες.Από μικρός ήταν πραγματικός ''κέρβερος'' κάτω από τα δοκάρια.Τα αντανακλαστικά του,οι ικανότητες και η εμπειρία του δεν χωρούν αμφισβήτηση.Ίσως από τους ελάχιστους της σύγχρονης εποχής που παρέμεινε τόσα πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα.Ο Δημήτρης Πασχαλίδης αποτέλεσε πρότυπο ποδοσφαιριστή και η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια προκαλούσε δέος και θαυμασμό.Δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε για τα όσα πρόσφερε τόσα χρόνια στον Εδεσσαικό ελπίζοντας στο άμεσο μέλλον οι διάδοχοι του να κρατήσουν τα υψηλά στάνταρ που πλέον υπάρχουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *