Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ανάπλαση παραποτάμιας όχθης των Λουτρών Πόζαρ

Όταν το νοικοκύρεμα συνδυάζεται με έργα υποδομών, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχή μας. Σε αυτά τα πλαίσια, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών προχώρησε στην ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης των Λουτρών και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από το αναψυκτήριο μέχρι το εστιατόριο. Ένας χώρος που χαρακτηριζόταν από την άναρχη στάθμευση οχημάτων και λασπόνερα, μετατράπηκε σε χώρο περιπάτου και αναψυχής για τους επισκέπτες της Λουτρόπολης, οι οποίοι απολαμβάνουν χωρίς εμπόδια την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας. 
 
Παράλληλα, ο παραπάνω χώρος φωτίστηκε με οκτώ καλαίσθητα φωτιστικά LED και έλαμψε και τη νύχτα. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν θάλαμοι που χρησιμεύουν ως αποδυτήρια, WC και ντουζιέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Επιπλέον, έχει ήδη προγραμματιστεί να τοποθετηθούν χρωματιστά προβολάκια που θα προσδώσουν έναν διαφορετικό τόνο στον ανατολικό πέτρινο τοίχο. Τέλος, τοποθετήθηκαν τρεις τραπεζοπάγκοι για να κάθονται οι επισκέπτες και στρώθηκε με λευκό πετροβότσαλο ο χώρος δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου δίνοντας μία διαφορετική αισθητική. Οι παραπάνω παρεμβάσεις αναδείχτηκαν ακόμα περισσότερο με την κατασκευή και δεύτερου εξωτερικού καταρράκτη στο βόρειο άκρο, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία και αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης και παράλληλα να δώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους λουόμενους. 
 
Η κατασκευή του σταμπωτού δαπέδου στοίχισε 15.000 ευρώ, ενώ ο φωτισμός 3.000 ευρώ, ποσά που εξασφαλίστηκαν από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Εργαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα των Λουτρών. Μέρα με τη μέρα το πετυχαίνουμε κατά γενική ομολογία των επισκεπτών μας. Η Λουτρόπολη έχει μεγάλες δυνατότητες κι εμείς σκοπεύουμε να τις αναδείξουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους που στέκονται στο πλευρό της Διοίκησης και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Χρήστο Δήμτση. Όλοι μαζί συνδημιουργούμε το αύριο των Λουτρών».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *